X

Klanten over Hoveniersbedrijf Van Middendorp

Familie Van der Vaart:  “Ze zijn creatief én betrokken”

“Toen wij in ‘93 in Amersfoort kwamen wonen, kwamen wij via familie in contact met Hoveniersbedrijf Van Middendorp. Zij hebben onze hele tuin ontworpen, aangelegd en onderhouden deze ook op regelmatige basis. Wij hebben het aan hen overgelaten waarbij wij natuurlijk ook wat eigen ideeën hadden. Een paar jaar later kwam er een zwembad. De tuin is toen herontworpen. Ze hebben de tuin eromheen opnieuw aangelegd, alles beplant, mooie muurtjes, rotsen én een palm aangelegd. Er staat een hottube en een compleet tuinhuis. Alles is voorzien van fraaie tuinverlichting. Kortom, het is een hele sfeervolle Toscaanse tuin zowel voor én achter als opzij.

Ze zijn creatief en denken goed mee. De samenwerking is goed. Als ik ze nodig heb, maken we een afspraak en komen ze. Ze zijn erg betrokken en hebben hart voor de zaak, ook de jongens in dienst. Het zijn échte tuinders en vader en zoon vullen elkaar goed aan”, aldus mevrouw Van der Vaart.

Gert van Ginkel: “Als je belt, zijn ze er”

“Zo’n vier jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Hoveniersbedrijf Van Middendorp. Wij wilden van ons weiland een tuin met vijver maken en het zicht op de naastgelegen  woonwijk Blankensgoed beperken. Zij hebben toen voor ons de tuin ontworpen en aangelegd. Het mooie ontwerp sprak ons direct aan. Van Middendorp heeft onder meer achter het huis een grote, verhoogde vijver aangelegd. Om het land zijn vele struiken geplaatst en bomen ingepoot. Ook is het weiland mooi glooiend gemaakt. Verder zijn er inhammen met struiken en Rhododendrons gemaakt én een uitsparing voor het gastenverblijf. Tevens zijn er diverse terrassen en zitjes aangelegd. Kortom, een enorme klus maar we hebben het ook over een oppervlakte van maar liefst 3.000² meter.
 
Niet alleen over het ontwerp zijn we erg tevreden. De hoveniers hebben het ook netjes uitgevoerd en aangepakt. Zowel de service als garantie is erg goed. Als je belt, zijn ze er direct”, zegt Gert van Ginkel.


Joram Spruijt: “Droomtuin gerealiseerd”

“Onze opdracht was een mooie, praktische tuin - wild en groen - geschikt voor een kleintje waar je ook kunt relaxen én passend bij de uitstraling van ons huis. De ontwerpfase overtrof al onze verwachtingen. Uit diverse concepten zijn wij tot één ontwerp gekomen volledig aansluitend op onze tuin die van breed naar smal loopt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Die schuine delen, dat mooie lijnspel, het onderlinge verband, het gras, de boompjes, het tuinhuisje; onze droom is uitgekomen! Arjan van Middendorp heeft goede ideeën over vormgeving. Hij bewaart het totaaloverzicht. Ook qua budget en wensen denkt hij goed mee. Tenslotte, heb ik ook écht een stuk vakmanschap gezien. Het eerste beeld dat wij kregen bij de presentatie op zijn website, is absoluut bevestigd”, zegt Joram Spruijt.