X

Onze werkzaamheden

Van jaarrond tuinonderhoud tot aanleg vijvers en vakkundige bestrating

Een mooie en verzorgde tuin is één, maar een tuin ook zo houden is twee! Een tuin vraagt nu eenmaal om onderhoud net zoals uw huis. Natuurlijk omdat u gewoon graag ziet dat uw tuin er verzorgd bij ligt, maar tegelijk om de groei van planten te bevorderen of juist te beperken.

Voor vakkundig onderhoud aan uw tuin kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Van Middendorp. Of het nu gaat om een eenmalige beurt, het snoeien van de beplanting, boomverzorging of het totale jaaronderhoud. Op deze website laten wij zien wat onderhoud voor uw tuin kan betekenen. Ook nu voeren wij deze werkzaamheden uit op basis van úw persoonlijke wensen!

Voor de aanleg van uw complete tuin kunt u terecht op hetzelfde adres. Wel zo makkelijk! Onze ervaring in het aanleggen van tuinen -  van kleine tot grote tuinen - is groot. Hieronder lichten wij een aantal van onze werkzaamheden uit. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Eigenlijk kunt u bij ons terecht voor álles wat u zich in uw tuin kunt voorstellen en álles wat u wenst…

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanleg van uw tuin
Onderhoud van uw tuin
Terrassen en bestrating
De bestrating is één van de belangrijkste onderdelen in uw tuin. Buiten zit en ontspant u namelijk het meest op het terras.  
Lees meer ...
Onderhoudsbeurten
Uw tuin is regelmatig  toe aan een beurt. Het lichte werk doet u misschien graag zelf. Wij hoveniers adviseren een voorjaars-, zomersnoei- én najaarsbeurt.
Lees meer ...
Vijvers en waterpartijen
Water brengt leven in uw tuin. Het geeft uw tuin vaak net dat beetje extra. Dit is altijd al zo geweest en zal ook altijd zo blijven!
 Lees meer ...
Snoeiwerkzaamheden
Onderhoud en snoeien zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar. Het snoeien van beplanting behoort tot het noodzakelijke onderhoud van uw tuin.
Lees meer ...
Regeninstallatie
Planten hebben water nodig om voeding op te nemen en te groeien. Uw planten en gazon blijven mooier wanneer er op gezette tijden voor extra water wordt gezorgd.
Lees meer ...
Gazononderhoud
Een gazon kom je in veel tuinen tegen. Men denkt vaak dat een  gazon niet veel aandacht nodig heeft, maar helaas niets is minder waar.
Lees meer ...
Beplanting
Als het gaat om beplanting hebben zowel Gerard en Arjan van Middendorp als het hoveniersteam veel kennis opgebouwd.
Lees meer ...
 
Boomverzorging
Bomen staan voor ‘groen’ en gezondheid. Ze zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een functie; ze compenseren CO2-uitstoot.  
Lees meer ...