X

Nieuwsbrief najaar 2012

In deze nieuwsbrief leest u een aantal tips en adviezen voor uw tuin. Daarnaast blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden en laatste nieuws. Ook laten wij u met eigen foto’s onze nieuw opgeleverde tuinen zien.

Nú is de tijd om rustig na te denken  

De zomer zit er weer op. Het najaar & de winter staan voor de deur. U komt nu misschien niet zoveel in de tuin en bent er dan ook niet veel mee bezig. Toch is dit dé ideale periode om rustig na te denken over uw tuin! Wij adviseren u nu al na te denken over bijvoorbeeld een ontwerp voor uw tuin. Straks als het eerste voorjaarszonnetje schijnt, geniet u als eerste volop van een mooie tuin! Bovendien heeft u in de wintermaanden weinig last van onze werkzaamheden in uw tuin.

Tuinontwerp: alles mogelijk

Hoveniersbedrijf Van Middendorp kan voor u een goed doordacht tuinplan - volledig afgestemd op uw wensen - maken. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Qua materialen (zoals houtsoorten en steen), afmetingen, beplanting, verlichting en stijlen is bijna álles mogelijk. Ook van kleine tuinen weten wij verrassend veel te maken. Wij lichten het ontwerp vrijblijvend en persoonlijk toe. 

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden laten wij u graag zien wat wij de afgelopen maanden gerealiseerd hebben.

Najaarsbeurt: klein of groot

Heeft u geen plannen voor ingrijpende veranderingen in uw tuin,  maar wilt u in het voorjaar wel weer genieten van uw tuin, vergeet dan niet de najaarsbeurt. Bij een najaarsbeurt moet u denken aan het snoeien van planten en bomen en bemesting. Wanneer u kiest voor de juiste bemesting ziet u dit altijd terug in de groei en bloei van de beplanting en het gras. Zo heeft u het hele jaar plezier van een mooie tuin. Tenslotte is dit natuurlijk ook de tijd van vrolijke winterviolen en het poten van bloembollen.

Vanzelfsprekend is Hoveniersbedrijf Van Middendorp hét adres voor een kleine of grote najaarsbeurt!

Nieuwe website bijna online

Achter de schermen zijn wij al enige tijd bezig met een gloednieuwe website. Deze website is eigentijds, zeer gebruiksvriendelijk én overzichtelijk. Hoveniersbedrijf Van Middendorp ondersteunt de site met eigen foto’s om een goede indruk te geven van recent  gerealiseerde projecten én om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Met de nieuwe website bent u straks op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!      

Binnenkort is de website online. Kijk eens op:  www.gvanmiddendorp.nl  

Uiteraard kunt u ons ook volgen via social media. Word vrienden en volg ons.

www.facebook.com/HoveniersbedrijfVanMiddendorp

www.twitter.com/VanMiddendorp

Aanwezig op Beurs Amalia

Van 3 tot 6 oktober a.s. vindt voor de 6e keer de Beurs Amalia plaats.

Onder het motto ‘de gezelligste beurs van heel Nederland’ presenteren circa 200 (regionale)  bedrijven zich op de Beurs Amelia. De beurs is zowel voor de zakelijke markt als voor u als consument het bezoeken waard. U krijgt een goed beeld van de nieuwste diensten en producten op een breed gebied!  

Hoveniersbedrijf Van Middendorp beschikt over een eigen stand waar niet alleen alle diensten worden gepresenteerd, maar waar ook eens nader kennis kan worden gemaakt met de bezoeker. Onze vakbekwame hoveniers staan klaar om - onder het genot van een kop koffie - al uw vragen te beantwoorden en tips en adviezen te geven.

Locatie: Wencopperweg 42 te Barneveld (Harselaar) 

Gratis relatiekaart voor u

Hoveniersbedrijf Van Middendorp mag als standhouder een aantal relatiekaarten ter waarde van €7,50 weggeven. Bel of mail gerust voor een relatiekaart en wij sturen deze graag naar u op.

Graag tot ziens op de beurs!