X

Nieuwsbrief najaar 2013

In deze nieuwsbrief geven wij u een aantal tips & adviezen voor uw tuin. Daarnaast laten wij u graag kennismaken met een aantal van onze (nieuwe) diensten. Tenslotte blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden én het laatste nieuws.

Het vergeten tuinseizoen! 
Het najaar en vooral de winter zijn vergeten tuinseizoenen geworden. Vroeger  was het heel gewoon dat deze seizoenen werden gebruikt om de tuin op te knappen. Tegenwoordig gebeurt het vaak pas in het voorjaar. Als u dit voorjaar wilt genieten van uw tuin, is het slim om juist nú een najaarsbeurt in te plannen. Dan kunt u straks maximaal genieten van een heerlijk en lang tuinseizoen! Lees meer ...

Onderhoud bestrating
Een periode met regen en misschien wel sneeuw staat ons te wachten. Deze weersomstandigheden in combinatie met algengroei kunnen uw bestrating behoorlijk glad maken. Het is dus verstandig om nu uw bestrating goed te onderhouden. Denk hierbij aan het reinigen van de bestrating en bijvoorbeeld het herstellen van eventuele verzakkingen.

Schoonmaakbeurt voor uw bestrating
Met een schone bestrating de winter in…maar vooral ook uit. De oplossing is héél dichtbij: sinds kort beschikken wij over een professionele hogedrukreiniger met warm water. Resultaat? Op een uiterst snelle én nette manier heeft u een gereinigde bestrating. Gewoon direct schoon dus!

Meer weten of onze najaarsaanbieding bekijken, klik hier.

Herstel verzakkingen
Een schone bestrating is één ding. Hiernaast zie je vaak verzakkingen in het straatwerk. Niet alleen lastig omdat dit het vuil ophoopt. Het ziet er ook onverzorgd uit én niet onbelangrijk: het is gewoon gevaarlijk. Dit is dé periode om deze verzakkingen vakkundig aan te pakken. Lekker veilig en verzorgd de komende wintermaanden in!  Neem contact met ons op om ook de verzakkingen in uw bestrating aan te pakken.

Boomverzorging: wij beoordelen bomen van heel dichtbij
Inmiddels hebben wij allemaal van de mooie herfstkleuren kunnen genieten. Er is ook een keerzijde: veel vallend blad, regenbuien, veel wind en zelfs heftige herfststormen.
De wind kan voor problemen zorgen met de bomen in uw tuin.

Van Middendorp kan de boom in
Ja, wij kunnen letterlijk de boom in! Zo beoordelen wij de boom van dichtbij. Lees meer ...

Tijdelijke btw-verlaging verlengd
Vanaf voorjaar 2013 profiteert u van het verlaagde btw-tarief op de door ons geleverd arbeid. Het kabinet is voornemens de BTW-regeling te verlengen tot 1 januari 2015. Goed nieuws in deze tijden! Meer informatie over de btw-verlaging, klik hier.

Loop door uw (droom)tuin: Tuinontwerp in 3D
Veel mensen vinden het lastig om aan de hand van een tekening een goed beeld te krijgen van het beoogde eindresultaat. Het is natuurlijk veel mooier als u al door uw tuin kunt ‘lopen’ nog vóórdat de schop de grond ingaat. Sinds kort bieden wij deze visuele mogelijkheid. Wij werken onze tuinontwerpen uit in 3D. U loopt virtueel al door uw nieuwe tuin. U ervaart, voelt én beleeft! Meer weten, klik hier

Meld u aan voor de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan elk kwartaal onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen, diensten & producten, aangepaste regels, enzovoorts.

Social media 
Wilt u ons ook tussentijds volgen? Natuurlijk maakt Hoveniersbedrijf Van Middendorp ook gebruik van de social media! Volg ons op Facebook en Twitter en blijf zo helemaal op de hoogte.

www.facebook.com/HoveniersbedrijfVanMiddendorp

www.facebook.com/VanMidendorpTuinen

www.twitter.com/VanMiddendorp