X

Nieuwsbrief 2014 Lekker nazomeren

In deze nieuwsbrief laten wij u graag kennismaken met onze (nieuwe) diensten. Daarnaast geven wij enkele tips & adviezen voor uw tuin. Ten slotte blijft u op de hoogte van onze laatste werkzaamheden.

Verleng uw tuinplezier
De afgelopen weken hebben wij mogen genieten van een heerlijke buitentemperatuur. En ook al gaan we richting de winter, het is vaak tot diep in het najaar bij droog weer heerlijk buiten toeven. Wij weten hoe u nog een beetje extra kunt genieten van uw tuin! Lees meer ...


Huis te koop? Pak de tuin maar eens aan!
Er staan veel huizen lang te koop. Misschien niet die van u, maar wel van familie of bekenden. Een huis is sneller te verkopen als de tuin er netjes bij ligt. Alleen wilt u natuurlijk niet te veel investeren. De oplossing is eenvoudig dichtbij. Lees meer ...


Nieuw: Professioneel bodemonderzoek
Sinds kort voeren wij zelf bodemonderzoek uit. En daar zijn we best een beetje trots op. Zo kunnen wij de bemesting nog beter afstemmen op de behoefte van uw tuin. Dus wat hebben úw planten en bomen echt nodig om het goed te doen? Lees meer ...


Slechts 6% btw op de arbeid
Vanaf voorjaar 2013 profiteert u van het verlaagde btw-tarief (slechts 6%) op de door ons geleverde arbeid (zowel onderhoudswerkzaamheden als de aanleg zelf). Goed nieuws, want de BTW-regeling is namelijk opnieuw verlengd en is nu geldig tot 1 juli 2015. Profiteer dus nog een paar maanden van dit extraatje.  
Meer informatie over de btw-verlaging, klik hier.​Onze gerealiseerde tuinontwerpen
Op creatief vlak hebben wij de laatste maanden niet stilgezeten. In de afgelopen periode heeft Van Middendorp Tuinen verschillende tuinontwerpen gemaakt en deze tuinen ook aangelegd. Van schets & ontwerp tot en met de realisatie: alles verzorgen wij in eigen huis. Deze klanten genieten volop van hun droomtuin…. Kijk hier voor de verschillende eindresultaten.

Heeft u ook plannen met uw tuin? Stel het niet langer uit… De wintermaanden zijn namelijk een ideale periode om uw tuin aan te pakken. Als het eerste voorjaarszonnetje voorzichtig gaat schijnen, geniet u al van uw tuin; wij hebben de klus dan al lang geklaard.   

Klant aandragen plus opdracht = een dinerbon waard
Heeft u zelf geen plannen voor een nieuwe tuin, maar kent u misschien wel mensen in uw omgeving, die graag een nieuwe tuin willen aanleggen? Dan hebben wij een mooi voorstel in petto: wij komen graag met ze in contact. Als dit tot een opdracht voor een nieuw aan te leggen tuin leidt, ontvangt u als tegenprestatie een leuke dinerbon (een verzorgd etentje voor twee). Deal?!  


Klant over aanleg droomtuin

“We hebben een ongelooflijk mooie tuin gekregen. De tuin is geworden zoals we ons hadden voorgesteld. We zijn er heel erg blij mee en krijgen dan ook alleen maar lovende reacties. Kortom, ons buitenleven is enorm verhoogd dankzij onze creatief aangelegde tuin. En wie wil dat niet, zou ik zeggen.” Tiny van Middendorp, Voorthuizen.

Meer beoordelingen bekijken? Bezoek dan HovenierNederland.nlSchoonmaakbeurt voor uw bestrating

Hoe lekker is dat?! Met een schone bestrating de winter in. Veel enthousiaste  klanten gingen u afgelopen winter voor. 

Najaarsaanbieding: Wanneer u nu kiest voor onze reiniging van bestrating berekenen wij geen huur voor de hogedrukreiniger. Ook de behandelingen met algendoder zijn geheel gratis. Meer weten of onze najaarsaanbieding bekijken, klik hier


Nog wat tips

  • Als u komend voorjaar wilt genieten van uw tuin, is het slim om juist nú een najaarsbeurt in te plannen. Klik hier om een afspraak te maken.
  • Het kan vriezen en het kan dooien... Als het vriest dit jaar vergeet dan niet uw buitenkranen, vijverpompen en filters tijdig af te sluiten om problemen te voorkomen.
  • Volg ons voor de laatste nieuwtjes, acties en tuininspiratie op social media.

www.facebook.com/HoveniersbedrijfVanMiddendorp

www.facebook.com/VanMiddendorpTuinen

www.twitter.com/VanMiddendorp