X

Nieuwsbrief voorjaar 2012

Daar is hij dan, de allereerste nieuwsbrief van Hoveniersbedrijf Van Middendorp. U kunt vanaf nu elk kwartaal onze nieuwsbrief vol tips en adviezen voor uw tuin ontvangen. Daarnaast blijft u op de hoogte van onze werkzaam heden en het laatste nieuws. Bent u nog geen lid van onze nieuwsbrief? Meld u dan vrijblijvend aan. U ontvangt de nieuwsbrief per e-mail door slechts een mail te sturen naar nieuwsbrief@gvanmiddendorp.nl .  Als u de nieuwsbrief liever per post ontvangt, horen wij dit ook graag. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de nieuwsbrief wordt thuisgestuurd.

Tuinontwerp gaat verder  

U wilt iets anders met uw tuin maar weet niet wat. Of u weet exact wat u wilt, maar niet hoe dat in een ontwerp moet worden verwerkt. Hoveniersbedrijf Van Middendorp kan voor u een goed doordacht tuinplan - volledig afgestemd op uw wensen - maken zodat u weer verder kunt en vooral kunt genieten van uw tuin. Echter, het stopt hier niet: onze diensten gaan namelijk veel verder! Ná het ontwerp houden wij - indien gewenst - uw fraaie tuin vakkundig bij en onderhouden deze zorgvuldig. Wij brengen een stuk kennis en vakmanschap mee… U kunt kiezen voor verschillende soorten contracten of op afspraak komen wij een aantal keer per jaar. Zo heeft u er geen omkijken naar en ligt uw tuin er áltijd goed onderhouden bij.

Gratis en vrijblijvend 

Wanneer u interesse heeft in een tuinontwerp komt Hoveniersbedrijf Van Middendorp vrijblijvend bij u langs. Wij bespreken uw wensen. Het ontwerp dat wij vervolgens volledig in eigen beheer maken, is altijd gratis! Bij het ontwerp kijken wij gezamenlijk onder meer naar de volgende onderdelen:

- Beplanting
- Bestrating
- Verlichting
- Beregeningsinstallatie
- Vijvers/waterpartijen
- Buitenverblijven / tuinhuisjes


Wij lichten het ontwerp niet alleen vrijblijvend, maar ook altijd persoonlijk bij u toe. Wij geven u professionele adviezen en tips waar u iets mee kan. Dit alles afgestemd op úw agenda.Voorjaarsbeurt in combinatie met bemesting

De lente is begonnen! Wij hebben er allemaal weer zin in om naar buiten te gaan. Ook uw tuin is weer toe aan een voorjaarsbeurt. Wij als hoveniers adviseren een voorjaarsbeurt te doen in combinatie met bemesting. Dan heeft u namelijk het hele jaar plezier van uw tuin. Wanneer u kiest voor de juiste bemesting ziet u dit gegarandeerd terug in de groei en bloei van de beplanting en uw gazon. Soms doen bepaalde planten het niet goed. Met de juiste bemesting kan dit vaak worden opgelost. Bij bemesting is het wel zo dat het niet stopt bij de voorjaarsbeurt. In het groeiseizoen profiteert namelijk met name uw gazon van een regelmatige bemesting…


Kies maar: laten doen of liever zelf 


Ook wanneer het gaat om bemesting is Hoveniersbedrijf G. van Middendorp flexibel in de aanpak en mogelijkheden. Wij kunnen volgens een contract de bemesting van uw tuin voor onze rekening nemen. U heeft er helemaal geen omkijken naar. U kunt ook zèlf bemesten. Als dienst leveren wij u dan de mestpakketten en geven een mestschema zodat u precies weet wanneer het nodig is.

Gooi bevroren planten niet weg

We hebben korte, maar extreem strenge winter achter de rug. Niet alle planten zijn daar tegen bestand en hebben flinke vorstschade opgelopen. Sommige planten zijn misschien bevroren geweest, maar zeker niet dood! Wij adviseren om niet alle planten zomaar uit de grond te halen en weg te gooien. Wij zijn gespecialiseerd in beplanting en weten precies welke planten eruit kunnen en welke alsnog kunnen gaan groeien en bloeien.

TuinKeurmerk geeft zekerheid

U heeft het besluit genomen: u gaat uw (nieuwe) tuin laten aanleggen of onderhouden. Op welke hovenier kunt u vertrouwen? TuinKeur geeft het antwoord. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod hoveniers. Hoveniers die dit keurmerk voeren, zijn uitgebreid gecheckt en staan voor service en kwaliteit. Hoveniersbedrijf Van Middendorp beschikt sinds enige tijd over dit felbegeerde certificaat. Het geeft zowel u als ons bedrijf duidelijkheid én zekerheid!  

De vijf zekerheden van TuinKeur:

  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid
  • Vakbekwaamheid
  • Service
  • KwaliteitVolg uw hovenier via social media

Hoveniersbedrijf Van Middendorp gaat natuurlijk met zijn tijd mee. Dit betekent ook het gebruik van social media zoals Facebook en Twitter om in contact te blijven met u. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Wilt u reageren op berichten of zelf iets posten? Word vrienden en volg ons.

www.facebook.com/HoveniersbedrijfVanMiddendorp

www.twitter.com/VanMiddendorp