X

Nieuwsbrief zomer 2013

HOVENIERSBEDRIJF VAN MIDDENDORP GAAT UITBREIDEN!

De afgelopen jaren is er steeds meer vraag naar tuinontwerpen en -advies. Het gaat dan om ontwerpen voor een compleet nieuwe tuin of wijzigingen in het bestaande ontwerp. En er is behoefte aan tuinadvies bij problemen of onderhoudsplannen. Hoveniersbedrijf Van Middendorp kan hier, juist door hun praktische kennis over alles wat er bij een tuin komt kijken, goed op inspelen.

Om aan te sluiten op die groeiende vraag én om de bekendheid van onze diverse diensten te vergroten, hebben wij recent besloten om onze focus extra op ontwerp- en advieswerk te leggen. Uiteraard blijft Hoveniersbedrijf Van Middendorp uw vertrouwde adres voor alle werkzaamheden in uw tuin!

Om deze specialisatie professioneel aan te pakken hebben wij de ontwerp- (en eventueel de uitvoering hiervan) en advieswerkzaamheden ondergebracht bij Van Middendorp Tuinen.

U als vaste klant zal niet verrast zijn dat Arjan van Middendorp de persoon achter Van Middendorp Tuinen is. Op deze manier hoopt hij zijn professionele werkzaamheden van de aflopen jaren nog meer te ontplooien. In Van Middendorp Tuinen kan Arjan zijn creativiteit, het persoonlijke contact met de klanten én zijn passie voor tuinen nog beter laten samenkomen.

Wat verandert er voor u als vaste klant?

Voor onze vaste klanten verandert er helemaal niets. U heeft nog altijd te maken met dezelfde vakmensen,  die werken in uw tuin. De service, kwaliteit, betrokkenheid én professionaliteit die u van ons gewend bent, blijven onveranderd.

Als vaste klant ook eens kennismaken met Van Middendorp Tuinen? Dat kan!

Zit u met een probleem in uw tuin waar u zelf niet uitkomt, schakel dan onze vakkundige hulp in. Arjan geeft graag advies en maakt een passend ontwerp. Indien gewenst met een offerte op maat. Voor u als vaste klant doen wij dit uiteraard gratis.

Mocht u de opdracht plaatsen, dan voeren wij het werk uit met het team van onze vakbekwame hoveniers. Precies zoals u dat van ons gewend bent
.

Waarom een aparte naam en logo?

De naam en het nieuwe logo staan voor tuinen in de breedste zin van het woord. Voor veel van onze vaste klanten niets nieuws, maar een tuin is véél meer dan een plantenborder, een gazon en het terras. Het is een sfeervol verlengstuk van je huis. Je leeft én beleeft gezellige (eet)momenten met familie en/of vrienden. Je ontspant er na een drukke werkdag. Tenslotte is de tuin een veilige en fijne speelplek voor kinderen. Kortom, de naam en het logo staan symbool voor deze totale tuinbeleving!

Ons werk de afgelopen tijd

Naast nieuwe uitdagingen is Hoveniersbedrijf Van Middendorp ondertussen alweer druk met de jaarlijkse zomersnoei en het reguliere onderhoud van de tuinen. Een drukke periode met verschillende aanlegklussen ligt achter ons. Wij hebben met veel plezier zowel kleine als grote projecten mogen uitvoeren. Alle projecten zijn verschillend en telkens weer op maat! Hieronder de foto’s van een aantal van deze projecten. De renovatie van een terras in een bestaande tuin, de aanleg van 2 tuinen bij nieuwbouw woningen en de aanleg van een speeltuin bij een restaurant.

Bekijk de galerij voor nog meer foto’s. Wie weet doet u ook nog wat inspiratie op…

Tijdelijke btw-verlaging

U heeft het wellicht op uw factuur gezien; de btw op de door ons verrichte arbeid is verlaagd van 21% naar 6%. U kunt nog profiteren van deze aantrekkelijke, maar tijdelijke btw-verlaging tot 1 maart 2014. Uitgebreide informatie is te vinden in onze vorige nieuwsbrief. Deze is hier terug te lezen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan elk kwartaal onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen, diensten & producten, aangepaste regels, enzovoorts.

Social media 

Wilt u ons ook tussentijds volgen? Natuurlijk maakt Hoveniersbedrijf Van Middendorp ook gebruik van de social media! Volg ons op Facebook en Twitter en blijf zo helemaal op de hoogte.

www.facebook.com/HoveniersbedrijfVanMiddendorp

www.facebook.com/VanMidendorpTuinen

www.twitter.com/VanMiddendorp